Sasvim posebni beauty proizvodi

Petal Multi-Use Oil

Na beauty sceni svako malo se pojave neki novi proizvodi, spremni razoružati nas svojim šarmom. A upravo šarma nimalo ne nedostaje maloj beauty seriji koja se pojavila u Urban Outfitters web shopu i zaživjela u znaku pravog, prirodno sušenog i delikatnog cvijeća.

U ponudi se mogu pronaći tri proizvoda: cvjetno multifunkcionalno ulje, cvjetno parfimirano ulje i cvjetno sjajilo za usne.

Petal Multi-Use Oil 2

Petal Multi-Use Oil

Petal Multi-Use Oil 4

Petal Multi-Use Oil

Petal Multi-Use Oil 5

Petal Multi-Use Oil

Petal Multi-Use Oil je ulje za tijelo obogaćeno breskvom, uljem slatkog badema i njegujućim vitaminom E, idealno za korištenje na koži, kosi, pa čak i noktima za hidrataciju i sjaj. Karakterizira ga i nježan, no neodoljiv miris, koji dolazi u tri varijante; ‘Forget Me Not’ (mješavina mandarine, zelenog čaja, frezije i perunike), ‘Globe’ (kombinacija ribiza, ruže, božura, cedra i mošusa) i ‘Rose’ (kompozicija svježe ruže, božura, bergamota i bijelog mošusa).

Petal Perfume Oil

Petal Perfume Oil

Petal Perfume Oil 2

Petal Perfume Oil

U istim kombinacijama mirisnih nota, odnosno u tri mirisa dolazi i Petal Perfume Oil – luksuzno cvjetno parfemsko ulje s prirodnim cvjetovima pomiješanim s uljima i blagotvornim vitaminom E. Formula je pohranjena u tubicama jednostavnim za korištenje i savršena za nanošenje na točke pulsa.

Blossom Lip Gloss

Blossom Lip Gloss

Blossom Lip Gloss 2

Blossom Lip Gloss

Blossom Lip Gloss treći je proizvod iz ove cvjetne serije, koji miriši jednako dobro kao što i izgleda. Jedinstvena formula sadrži mineralno ulje za super meke i nježne rezultate na usnama. Svaki miris dolazi s prirodnim sušenim cvjetovima, a sama sjajila pojavljuju se u roll-on tubicama i usnama daju suptilan sjaj. Dostupno je 8 mirisa: Cherry, Coconut, Lychee, Mango, Passion Fruit, Raspberry, Strawberry i Vanilla. Cijela linija proizvedena je u SAD-u, a više o njoj saznati možete na Urban Outfitters web stranici.

Foto: Urban Outfitters

Komentari