Upoznajte mali hrvatski brend Mr. Bear

Minimalističke majice cool dizajna za klince vani nisu rijetkost, pisali smo o njima u više navrata – poput primjerice brenda Nor-folk koje možete nositi u paru sa svojim djetetom. A jeste li znali da i u Hrvatskoj postoji jedan takav slatki brend u čijem dizajnu istovremeno mogu uživati mame, tate i najmlađi?

Mr Bear brend za bebe

Njihov je zaštitni znak Medo, od kuda i dolazi ime brenda – Mr. Bear. Nastao je već prepoznatljivim putem, zbog jedne mame koja je kreativnošću pokušala pronaći rješenje za tešku adaptaciju na vrtić. Iz majice s Medom koja je s mladim gospodinom išla u vrtić, došli su do malog obiteljskog studija koji je danas specijaliziran za ručno i sitotiskom oslikane proizvode, ne samo simpatične pamučne majice.

Mr Bear brend za bebe

“Obožavao je tu majicu, pa sam napravila i jednu za sebe. Onda su i prijateljice željele istu za sebe i svoje klince, a ja sam tako isprobavala različite tehnike oslikavanja tkanine, izrade šablona, kasnije sitotiska i navukla se. U međuvremenu sam radila jednu poslovnu analizu, a ekipa s kojom sam surađivala je rekla da majica koju imam na sebi ne smije ostati u četiri zida. Od tada su povremeno zvali provjeriti jesam li spremna za izlazak na tržište. Morala sam naći odgovarajuće ime i usavršiti tehniku rada. Današnji Medo samo je obris Medvjeda kojeg sam naslikala za sina”, objasnila je Josipa Leko Šimić, mama koja je ‘kriva’ za sve.

Mr Bear brend za bebe

Medu se može pronaći i na bodićima, jastučićima, posterima, dekicama, banerima ili zastavama, slinčekima i kapicama za najmlađe te na igračkama. Odlikuje ih minimalistički nordijski stil što ga čini baš univerzalnim i super odabirom za cijelu obitelj. ‘Twinning’, odnosno kad mama i dijete usklade stylinge, hit je među poznatim mamama na Instagramu, ovako ga možete isprobati i vi.

Mr Bear brend za bebe

Medu i brend Mr. Bear pronađite na Facebooku i odaberite svoj omiljeni proizvod.

Mr Bear brend za bebe

Mr Bear brend za bebe

Foto: Mr. Bear

Komentari