Upoznajte domaći brend I Can Icon

i-can-icon-4

Da putovanja mogu biti inspirativna, dokazuju mnoge priče koje su na njima započete, a potom ispisane na najljepši mogući način. Jedna od takvih nastala je na putovanju u New York, grad koji nikada ne spava, a svojim živopisnim načinom života budi maštu posjetitelja. Upravo Big Apple inspirirao je i mladu hrvatsku dizajnericu Petru Pavlic, koja je samo pet mjeseci nakon povratka iz istog, osmislila i pokrenula modni brand I CAN ICON.

i-can-icon-6

”Modi su potrebni noviteti, a ne različite verzije već postojećeg. Zbog toga volim ovaj projekt nazvati Nova era jakni”, ističe mlada dizajnerica.

i-can-icon-1

Jedinstveno svojstvo dizajna, ujedno i zaštitni znak ove modne linije, zakopčavanje je jakne s desne bočne strane, što donosi potpuno novi način odijevanja. Dizajn otkriva i naglašava rame, a dodatni detalj za postizanje oštrine izgleda je ruska kragna te sposobnost da s jednim potezom casual jakna postaje večernja, elegantna kombinacija sa samo jednim rukavom. Cijeli koncept osmišljen je i izveden na inovativan način, zasad jedinstven u svijetu, zbog čega dizajnerica na njega polaže sva registrirana i zaštićena prava.

i-can-icon-5

Na web-shopu Icanicon.eu možete pronaći modele jakne, kao i informacije o kolekciji i modnom brendu.

i-can-icon-2

Photography: Goran Čižmešija
Model: Nikol Podhraski
Hair & Make Up – Anita Šercer
Auto: S-moto, Z. Strahija
Video: Mihael Varga
Web: Renato Pongrac
Designer: Petra Pavlic

Komentari