Upoznajte beogradski brend DechkoTzar

U Beogradu je otvorena prva DechkoTzar trgovina na adresi Gračanska 16. Na taj potez odvažili su se beogradski dizajneri Nikola i Nenad Radojčić – Braća Burazeri.

_MG_7785

_MG_7791

Ideja za otvaranje postoji jako dugo, skoro 15 godina, a obzirom da im se ljetos ukazala prilika za takvim potezom – iskoristili su ju.

_MG_7806

_MG_7816_0

Prodajni prostor uređen je u suradnji s Mladenom Vračevićem, s koim su već surađivali na identitetu Pizza Bara i Mandarine u Beogradu. Potpuno je iskorišten unutarnji prostor zadržavajući stil zgrade u kojoj se nalazi. Zadržan je izgled poda i stropa, osvježili su ga, a ostatak prostora upotpunili su namještajem, originalno dizajniranim i ručno rađenim za trgovinu.

_MG_7823_0

_MG_7826

Prostor je uređen na način da se može prilagođavati funkciji koja se u njemu odvija – tako osim prodajnog, može biti i showroom karaktera, no i galerijskog za moguće izložbe. Ta ‘improvizacijska’, no dobro promišljana filozofija, naglašena je i najupečtljivijim dekorativnim elementom u prostoru – neonskim natpisom ‘Improvise safely’.

_MG_7843

_MG_7849

Radno vrijeme i ponudu DechkoTzar Flagshipo Storea možete saznati na Facebook stranici, ako ste u Beogradu ili planirate put, svakako ga posjetite.

_MG_7858

_MG_7863

Preuzeto sa Designed.rs.

Foto: Višnja Jovanović

Komentari