Upečatljive sunčane naočale A’marie za ljeto 2015.

Poznata dizajnerica Anamarija Brkić predstavlja svoju novu kolekciju sunčanih naočala koje su već odavno postale omiljeni modni dodatak među Hrvaticama, ali i šire. Dizajn za ovu sezonu pomno je osmišljen kroz igru upečatljivih boja zahvaljujući čemu su nastali jedinstveni modeli koji su istovremeno u skladu sa svjetskim trendovima, a nose prepoznatljiv potpis A’marie.

amarie

Sunčane naočale dolaze u dvobojnim okvirima, a među njima su između ostalih sljedeće kombinacije – zelena i crvena, neon zelena i siva, neon crvena i puderasta te plava i uzorak kornjače. Leće u boji također su detalj koji modelima daju snažan dojam, skladno uklopljene u ostatak dizajna kojeg čini i zanimljiva transparentnost materijala.

amarienaočale2

Dizajnerica je i u kolekciju za ljeto prenijela svoj poznati senzibilitet, spojila trendove i klasiku, ostavljajući naočale iznimno elegantnima. Ukoliko ove sezone želite svoje klasične modele zamijeniti onima u boji, koji će vašem licu i modnim kombinacijama dati jedan potpuno drugačiji dojam, što je obožavateljima ovakvih modela već dobro poznato, posjetite prodajni prostor brenda A’marie u Gundulićevoj ulici 19, u Zagrebu, ili posjetite A’marie webshop, www.amarie-fashion.com.

Komentari