Ukrasi za zid koji će ‘podići’ svaki prostor

Ljetni praznici odlična su prilika i za odvojiti malo vremena kako biste unijeli koju promjenu u vaš životni prostor. Ne morate planirati neku veliku akciju – redizajn prostora, bojanje cijelog stana ili slično. Sa svega nekoliko detalja možete unijeti svježinu u sve dijelove prostora, bili oni dostupni i gostima, kao što su kuhinja, dnevni boravak ili blagavaona, ili u privatne prostore kao što su spavaća soba, kupaonica ili radna soba.

No, ako ste skloni takvim akcijama, probajte ovoga puta pribjeći nešto drugačijim ukrasima i promjenama koristeći predmete koji se savršeno uklapaju u prostor, no često nisu baš prvi izbor ili jednostavno ne padnu odmah na pamet – kao što su viseća postolja ili teglice za cvijeće, biljni ‘trofeji’ za zid, tapiserije, pletiva, papirnati ukrasi ili možda natiskano posložene obiteljske fotografije ili slike baš u kut stubišta gdje se nitko ne zadržava, no ovim putem naglasak stavljate i na taj dio prostora čineći ga jednim atraktivnim akcentom stana ili kuće.

Donosimo prijedloge koji će se odlično uklopiti i u boho, minimalistički, industrijski stil ili ako ste raspoloženi za eklektično uparivanje dekoracija – sigurno ćete naći nešto za svoj prostor.

Foto: Instagram

Komentari