Ukrasite svoj dom novim duhovitim radom Monsieur Dorian

monsieur dorian 1

Početkom druge polovice prošlog stoljeća mnoge stvari bile su uobičajene u dekoriranju interijera, koje bi danas odmah odbacili, proglasili ružnim, neprihvatljivim i kičem. No, neke se vraćaju i to u prekrasnom novom i jednostavno neodoljivom ruhu.

Monsieur Dorian, mlada hrvatska ilustratorica Dora Barbarić o kojoj smo već pisali , odlučila je svoje ilustracije s duhovitim i oštroumnim porukama prenijeti na jedan drugi, zanimljivi medij.

Processed with VSCO with a6 preset

Nakon crteža, printa i printa ne tekstilu napravila je korak dalje koji se potpuno poklapa s njezinim specifičnim suptilnim duhovitim izričajem – prenijela je ilustracije na goblene. Gobleni su rađeni bez šablone i autorski su rad kojime možete svoj dom učiniti zanimljivim i jedinstvenim.

monsieur dorian 4

Garantirano će svaka ilustracija razvući osmijeh na lice promatrača i dati mu nešto za razmišljanje. Kakve sve priče njezine ilustracije (bilo na papiru ili kao gobleni) donose možete vidjeti na monsieurdorian.tumblr.com, a i naručiti njezine ‘statement’ vizuale na majicama na Booteeq.hr.

Processed with VSCO with a6 preset

Komentari