Iskoristite ovu besplatnu Uber akciju

uber-velika2

Povodom Nacionalnog dana borbe protiv raka dojke u Hrvatskoj koji se obilježava u petak, 7. listopada, Uber poklanja besplatan pregled ultrazvukom kao i besplatne vožnje za sve žene u Poliklinici Aviva na adresi Nemetova 2 u Zagrebu.

Uber je odlučio pokrenuti akciju na Nacionalni dan borbe protiv raka dojke u Hrvatskoj kako bi potaknuli žene da se odazovu na ovaj važan i besplatan pregled dojki ultrazvukom. Osim pregleda, svim ženama će biti osigurane i besplatne vožnje na svim zagrebačkim rutama do i od Poliklinike Aviva.

UBER PINK DAN

Sve što je potrebno napraviti je unijeti promo kod PINKDAN u petak, 7. listopada od 9 do 17 sati kako biste ostvarili pravo na besplatan pregled ultrazvukom tijekom sljedeća dva tjedna. Nakon što unesete kod u svoju Uber aplikaciju, kontaktirat će vas iz Poliklinike Aviva kako biste dogovorili svoj pregled. Požurite jer je broj prijava ograničen!

Još nemate Uber aplikaciju i strah vas je da nećete moći iskoristiti ovo super iznenađenje? Samo posjetite stranicu uber.com/app i preuzmi aplikaciju za svoj smartphone. Registracija je iznimno jednostavna i traje manje od minute, a nakon toga u svakom trenutku najbliži Uber udaljen je svega nekoliko minuta. Registrirajte se na uber.com/app kodom PINKDAN.

Komentari