U subotu se pale lampice na Zrinjevcu

Zagrebački božićni duh definitivno će zaživjeti ove subote, a među svim adventskim događanjima na raznim lokacijama u gradu, upalit će se i lampice najvećeg sajma – onog na Zrinjevcu. Paljenjem lampica obilježit će se ovaj događaj, omiljen među brojnim posjetiteljima i tako će započeti još jedna zagrebačka božićna bajka. Publiku će na Zrinjevcu tijekom večeri grijati nastupi bendova Željka At Ease te Iva Smojver Trio.

zrinjevacadvent4

Zrinjevački paviljon svakodnevno će biti pozornicom za koncerte popularnih pop i rock bendova te druga zabavna događanja. Miris kuhanoga vina i adventskih slastica i ovog su prosinca jedan od glavnih razloga za posjetu ovom zagrebačkom parku, dok će klince i klinceze oduševljavati posjeti Djeda Božićnjaka, kao i programi na posebnoj dječjoj pozornici.

zrinjevacadvent2

Rukotvorine i prigodni ručno izrađeni blagdanski pokloni na Zrinjevcu će se prodavati u preko 20 kućica, a ugostiteljska ponuda adventskih poslastica bit će zastupljena u čak 17 kućica.
Advent na Zrinjevcu ostaje otvoren do 10. siječnja 2016., a svakoga će dana nuditi zanimljive kulturne, zabavne i umjetničke programe za sve generacije. Radno vrijeme je od 12 do 23 sata radnim danom, a vikendima od 10 do 23 sata.

zrinjevacadvent3

D.Č.
Foto: Julien Duval

Komentari