U srpnju se u Kuhaoni pripremaju ljetne delicije

Omiljena zagrebačka destinacija za radionice kuhanja ulazi u mjesec srpanj s novim kulinarskim avanturama za sve zainteresirane. Pripremat će se lagana i osvježavajuća jela inspirirana ljetom i Mediteranom.

kuhaonasrpanj1

Svi polaznici rashladit će se sladoledom u nekoliko različitih okusa i uz primjenu tekućeg dušika, a mirisima će ih mamiti slane pite, odnosno quichevi, koje možete jesti samostalno ili uz dodatak sezonske salate. Istraživat će se tipična jela Sicilije i Libanona, a odresci se pripremati i sous-vide metodom uz dodatak različitih umaka i salata. Jednostavno i ukusno, primjereno ljetnim temperaturama. Nadamo se da ćete i u ovom mjesecu pronaći nešto zanimljivo za sebe. Stoga na vrijeme osigurajte svoju ulaznicu, a klikom na ime radionice u nastavku saznajte sve potrebne informacije o kupovini iste.

kuhaonasrpanj3

02.07.2015. Vrijeme je za sladoled – Predavač: Vid Nikolić
07.07.2015. Slane pite – Predavač: Ivica Štruml
09.07.2015. Kuhinja Libanona – Predavač: Marijana Zlomislić
14.07.2015. Svijet odrezaka – Predavač: Vid Nikolić
21.07.2015. Okusi Sicilije – Predavač: Marijana Zlomislić

kuhaonasrpanj2

Sve se radionice, kao i poklon bon, mogu kupiti po cijeni od 350 kuna po radionici. Ako se pak ne možete odlučiti između dvije teme ili želite povesti partnera, to možete učiniti za 600 kuna, a Kuhaona sve svoje vjerne polaznike uvijek nagrađuje četvrtom besplatnom radionicom nakon tri odrađene teme.

Foto: Kuhaona, Shutterstock

Komentari