U petak počinje drugi Kids Fashion Weekend

Samo nas dva dana dijeli od početka drugog Kids Fashion Weekenda koji će se ovoga petka i subote, 17. i 18. travnja održavati u Hypo centru. Modni vikend namijenjen isključivo djeci u dva dana održavanja predstavit će nam 12 dječjih kolekcija. Modna kućica Dizzy, Callegari, S. Oliver Junior, Dora, Orchestra, Davida’s, Etna Maar, Miss Porter, Lulu Couture, Next, Ontario Jeans i Mina Petra brendovi su koji će prikazati svoje aktualne kolekcije za mališane od 4 do 15. godina. A za mališane i njihove goste pripremljen je i poseban program u lobbyu Kids Fashion Weekenda.

kids fashion weekend

Prije nego pogledaju aktualne kolekcije na pisti Kids Fashion Weekenda, posjetitelji će moći uživati u pomno osmišljenim aktivnostima. Za najmanje osmišljen je Dječji kutak, zamišljen kao mjesto dječjeg druženja. Na Dječjem kutku održat će se radionica i parlaonica o zdravim navikama i prehrani te zaštiti okoliša, a kroz dva dana održavat će se i likovne radionice na kojima će animatori poticati dječju maštu i kreativnost. Mamin kutak rezerviran je, kao što sami naziv kaže, za mame, a radi se o mjestu unutar Kids Fashion Weekenda na kojem će se mame moći opušteno družiti i posvetiti vrijeme samo sebi i svojoj ljepoti.

kids fashion weekend

Još jedan kutak osmišljen je za sve posjetitelje, a radi se o Modnom kutku na kojem će se razgovarati o najnovijim trendovima u dječjem svijetu te će se održavati nagradne igre za sve prisutne. Program u predvorju započinje sat vremena prije samih revija, u 18 sati, a djeca će osim druženja moći sudjelovati u humanitarnoj akciji “Djeca djeci”. Nakon što je prošle godine, na prvom Kids Fashion Weekendu, ova humanitarna akcija izvrsno prošla, organizatorice događaja Marina Budanko i Vlatka Smolčić Hokman, odlučile su da ta humanitarna akcija postane tradicija vezana uz dječji modni vikend. Cilj akcije je skupiti što više odjeće, obuće te dječjih igračaka za štićenike Centra za socijalnu skrb grada Zagreba. Akciji se ove godine pridružila i Osnovna škola Gustav Krklec, koji će se kao prijatelji ove akcije potruditi prikupiti što više potrebnih stvari.

kids

Za najkreativniju djecu pripremljen je i poseban natječaj od strane Barbie i Kids Fashion Weekenda. Ove godine Barbie nagrađuje najkreativnijeg Malog dizajnera, tako da će sve curice i dječaci koji će ujedno i nositi revije Kids Fashion Weekenda 2015., tokom priprema za revije imati priliku dizajnirati Barbie look. Naj Barbie look birat će modna ekipa Kids Fashion Weekenda i Barbie te će se odabrani model izraditi i prikazati na revijama ovoga vikenda. Pobjedničku kreaciju izradit će Modna kućica Dizzy.

kids fashion weekend

Komentari