U novom dubrovačkom baru možete isprobati crni burger

pocoloco1

U samom srcu starog grada Dubrovnika, u Bunićevoj poljani 6, odnedavno svi gosti mogu uživati u novostima bara Poco Loco. Spremni za novu ljetnu sezonu koja će unutar zidina opet dovesti nebrojeno mnogo turista, Poco Loco tim u ponudu je uvrstio fine slane zalogaje, deserte, koktele i druga osvježavajuća pića. Budući da vole eksperimentirati i igrati se s fuzijom, u baru možete isprobati primjerice crni burger, spring rolice, tempuru i wok u spoju različitih svjetskih kuhinja.

pocoloco7

Za izgled interijera zaslužan je hrvatski dizajner Filip Gordon Frank koji je za konačni rezultat kombinirao barokne elemente kao što su štuko dekoracije na stropu s industrijskim detaljima na baru obloženom ogledalima. Vizualni identitet bara osmislila je kreativna agencija Kuharić Matoš.

pocoloco3

Osim slasnim, zanimljivim jelima, pažnju privlače i koktelima s kojima se zabavljaju koktel majstori kako bi pred vas donijeli originalna pića. Zahvaljujući prostranoj terasi, uživanje u cijeloj ponudi u vrućim ljetnim večerima postaje opcija koju bi svatko odabrao. Sve obavijesti bara Poco Loco možete pratiti na njihovoj Facebook stranici.

pocoloco6

pocoloco5

pocoloco2

pocoloco9

pocoloco4

pocoloco8

Komentari