U Maksimiru proslavljen prvi SladoleDan

Tisuće Zagrepčana pridružilo se prvoj proslavi novog “praznika sladoleda” – SladoleDana, koju je organizirao Ledo. U parku Maksimir SladoleDan je proslavljen zabavnim programom i nizom igara i natjecanja čiji su sudionici nagrađeni sladoledima Leda. Proslavi su se pridružili i Iva Balaban s kćeri, Ana Stunić s nećakinjama, Ana Mišćević sa sinom te Hrvoje Šalković.

Frano Domitrović

Frano Domitrović i Ledo Medo

Na pozornici prvog SladoleDana, zajedno s Ledom Medom, voditeljem Franom Domitrovićem i ostalim sladolednim zvijezdama, bili su i DJ-evi, a oko nje puhač velikih balona, mađioničar i hodači na štulama. Klaun Balonko izrađivao je životinje od balona, umjetnici su oslikavali dječja lica, a djeca su mogla postati i umjetnici na štafelaju s flomasterima. Ljubitelji sladoleda mogli su se natjecati u malom nogometu, skakanju u vrećama, preskakanju užeta, štafeti s kornetima, hula hoopu i limbo plesu.

Ana Mišćević sa sinom

Ana Mišćević sa sinom

U novu sladolednu sezonu Ledo je ušao s nizom iznenađenja i inovacija. Među 35 novih sladoleda za novu sezonu posebno se ističu King Chocolate Obsession, kojim Ledo slavi 20 godina postojanja branda King, te Silk Milk, najpopularniji sladoled 90-tih godina, koji se vraća po izboru potrošača, i to po originalnoj recepturi. Tu je i novi Ledonardo, izabran među 200 tisuća sladoleda koje su kreirali potrošači. Veliko iznenađenje sezone je i sladoled FC Barcelona. Za najmlađe na tržište su lansirani Funny Bubble te Ledo Medo i životnjski rekordi.

Ana Stunić s nećakinjama

Ana Stunić s nećakinjama

Iva Balaban s kćeri i Ledo Medom

Iva Balaban s kćeri i Ledom Medom

Hrvoje-Šalković

Hrvoje Šalković

Komentari