Počeo ljetni shopping u Westgateu

pull1

Uživajte u sunčanim danima i nikako ne propustite sjajnu ljetnu ponudu u Westgateu! Odjenite se i zablistajte u novim modnim kombinacijama, kupaćim kostimima i dodacima. Uživajte u bezbrižnom shoppingu, dok se najmlađi zabavljaju u besplatnoj dječjoj Kid’s World igraonici.

Vrući dani u Westgateu sa sobom donose i nove vruće ljetne ponude. Iskoristite priliku i osvježite svoje ormare bogatom ponudom garderobe, modnim dodacima ili uljepšajte svoj dom s novim  ljetnim detaljima. Najveći trgovački centar u Hrvatskoj na jednom mjestu pruža sve što vam je potrebno i to po promotivnim cijenama. Velika ponuda od preko 240 dućana poznatih brendova zadovoljit će potrebe, želje i ukuse svih uzrasta. Uz igraonicu tu je i besplatan inline skating, atrakcija koja će vas sve oduševiti.

westgate1

Westgate Shopping City je destinacija gdje ćete pronaći spoj najboljih ljetnih pogodnosti, modnih brendova i zabave koju pruža shopping. Nakon shoppinga, počastite nepce te iskušajte gastronomsku ponudu hrane i pića i opustite se u ugodnom društvu najbližih. Vidimo se!

Komentari