U galeriji Kranjčar predstavljena H&M Studio kolekcija

Jučer je u galeriji Kranjčar predstavljena nova H&M Studio S/S 2016 kolekcija. Uvijek istražujuća, uvijek glamurozna, uvijek pustolovna: za proljeće/ljeto 2016, H&M Studio kolekcija ne propušta niti jednu priliku tijekom cijele sezone.

1

Sloboda boemskog stila očituje se različitim printevima, slojevima, mješavinom neograničene sreće beskrajnog ljeta na plaži, uz funkcionalnost putnika i sportskog duha urbane djevojke. Njena odjeća je kao uspomena, izblijedjela ili pak skrojena za novi život. Koji god artikl da nosi, potrebno je da bude ležeran, a ona spremna za novo iskustvo, bilo da je u prirodi ili na ulicama grada. Kolekcija će biti dostupna u odabranim trgovinama (oko 200) širom svijeta, kao i online na hm.com od 25. veljače 2016.

10

Danilo Drobnjak, Lana Radnić

“H&M Studio proljeće/ljeto 2016 je avantura sa stilom. Naša djevojka uvijek istražuje, bilo da je na ulicama grada ili na putovanju svog života. Ona kombinira funkcionalnost i ženstvenost, sportsku odjeću i svečane artikle, i što god da nosi uvijek izgleda zanosno” kaže Pernilla Wohlfahrt, H&M Head of Design.

IMGP0048

IMGP0340

Iva Gradišer, Ivana Pavić

IMGP0136

Vedrana Čarapović

IMGP0208

Ana Bacinger, Barbara Repe

6

Foto: John Pavlish

Komentari