U Dubrovniku otvoren Design in Croatia EXPO+SHOP

Jučer je u dubrovačkoj Luži otvorena prodajna izložba MasterCard® Design in Croatia EXPO+SHOP koja će do 25. rujna domaćim i stranim posjetiteljima Dubrovnika predstaviti originalni hrvatski produkt i modni dizajn.

designexpo7

Uz pokroviteljstvo kompanije MasterCard, Grada Dubrovnika i Turističke zajednice grada Dubrovnika tijekom trajanja izložbe posjetitelji će moći razgledati i kupiti odjevne komade, namještaj, nakit, igračke i konceptualna djela najboljih hrvatskih dizajnera i dizajnerskih studija kao što su Artisan, Prostoria, Xenia design, Ksenija Jurinec, A’marie, Davorin Kulaš, Studio Grupa, Oaza i mnogi drugi. Osim toga, zasigurno će uživati u transformaciji prostora Luže i postavu izložbe koji je osmislila Boška Bahtijarević iz nagrađivanog arhitektonskog studija Arhitektri.

designexpo4

designexpo6

“Zadovoljstvo nam je što ćemo i ove godine u Luži, drugi put u Dubrovniku, ugostiti izložbu hrvatskog dizajna Design in Croatia Expo + Shop koja je prošle godine izazvala velik interes naših gostiju, ali i sugrađana. Ovakva događanja imaju višestruku korist, s jedne strane prilika je to dizajnerima za promociju inovativnih hrvatskih proizvoda i brendova, ali s druge strane i posjetiteljima se nude novi sadržaji i mogućnost da iz Dubrovnika ponesu autentične suvenire. Nadam se da će ovaj projekt postati svojevrsna tradicija i još jedna u nizu prepoznatljivosti Grada Dubrovnika, zbog kojih se gosti uvijek rado vraćaju u naš grad.”, riječi su Važnost zamjenika gradonačelnika Dubrovnika Željka Raguža.

designexpo3

Ova izložba pruža dodatnu vrijednost hrvatskom turizmu pa se u projekt uključila i Turistička zajednica Grada Dubrovnika. Već drugu godinu za redom kompanija MasterCard® glavni je pokrovitelj ovog projekta stoga svi korisnici MasterCard® i Maestro® kartica ostvaruju 10% popusta na kupnju bilo kojeg proizvoda u sklopu izložbe. Posjetite Lužu u Dubrovniku i ponesite sa sobom suvremene suvenire koji će vas uvijek podsjećati na nezaboravno ljeto dizajnirano za sjećanje.

designexpo5

Izložbu su posjetili brojni Dubrovčani i Zagrepčani među kojima Iva Balaban i Davor Štern, a kako izgleda cijeli prostor pogledajte u nastavku.

Lana-Bedeković-Rosandić,-Iva-Balaban-i-Željko-Raguž

Lana Bedeković Rosandić, Iva Balaban i Željko Raguž

Davor-Štern-i-supruga,-Željko-Raguž

Davor Štern i supruga, Željko Raguž

Iva-Balaban

Iva Balaban

designexpo2

designexpo8

designexpo9

designexpo10

designexpo1

Komentari