TZ općine Tkon ponovno osvojila Mastercard nagradu

Turistička zajednica Općine Tkon osvojila je ‘Zlatnu MasterCard Statuu’ za poseban doprinos kulturnom turizmu u sklopu ovogodišnje kulturno-turističke manifestacije ‘MasterCard Brod knjižara – Brod kulture’ koja joj je dodijeljena u petak, 9. listopada u Tkonu na otoku Pašmanu.

post Brod knjizara brod kulture

Velika pozlaćena statua pripala je Turističkoj zajednici općine Tkon u konkurenciji 14 turističkih zajednica jer je predstavila najbolji program svoje lokalne i autohtone kulture prilikom posjete ‘MasterCard Broda knjižare – Broda kulture’. Na svečanosti koju su upriličili domaćini – Turistička zajednica Tkona i Općina Tkon, uz bogati kulturno-umjetnički program, dodijeljena su i posebna priznanja: za 2. mjesto, Turističkoj zajednici Svetog Filipa i Jakova, trostrukoj pobjednici i trajnoj vlasnici ‘Zlatne MasterCard Statue’, te za 3. mjesto, Turističkoj zajednici Raba koja je također trostruki pobjednik i trajni vlasnik ‘Zlatne MasterCard Statue’.

post Brod knjižara - Brod kulture logo

Zlatnu MasterCard statuu je načelniku Općine Tkon uručio Igor Gerenčer, organizator manifestacije, uz prigodne riječi: ‘Manifestacija ‘Master Card Brod knjižara – Brod kulture’ svoju misiju obogaćivanja kulturne i turističke ponude Jadrana ispunjava upravo u zajedništvu s Turističkim zajednicama. Izuzetno nam je drago što naše napore, u kojima nastojimo dovesti knjige, pisce, kazališta i edukativne programe u mjesta gdje nema knjižara, knjižnica i kazališta, cijene i naši suorganizatori, Turističke zajednice, koje svojim dodatnim programima ponudu Broda kulture čine bogatijom i zanimljivijom za posjetitelje. Turistička zajednica Tkona, opravdala je prošlogodišnju pobjedu i drago nam je što su ponovo pobijedili u visokoj konkurenciji 14 turističkih zajednica mjesta u koje smo uplovili ovog ljeta.’

tkon post
Turističkoj zajednici općine Tkon ovom je prigodom čestitala i Sanja Žigić, MasterCard Coutry Manager za Hrvatsku: ‘Htjela bih zahvaliti Turističkoj zajednici općine Tkon što je i ove godine toplo dočekala ‘MasterCard Brod knjižaru – Brod kulture’ te zanimljivim nastupima zborova, mažoretkinja, puhačkog orkestra i kulturnih udruga upotpunila program ove manifestacije. Ponosni smo što kroz ovaj projekt doprinosimo razvitku kulture i što na ovaj način, posjetom Broda kulture mjestima na Jadranu, promoviramo pisanu riječ koja postaje dostupna svima. Zahvaljujem svima koji su poduprijeli ovaj projekt’.

post brod knjizara brod kulture 1
Pozivamo Vas na sljedeću turneju manifestacije ‘MasterCard Brod knjižara – Brod kulture’ koja će se održati od 23. srpnja do 6. kolovoza 2016. godine, kada ćemo zajedno proslaviti 10. godina plovidbe uz bogat kulturni i zabavni program.

Komentari