Knjiga u kojoj je vaš mališan glavni lik

tvornicasnova3

“Kako sam došao na svijet”

Pričanje priča jedan je od uvijek dostupnih načina zabave za vaše dijete, pričama potičete njegovu maštu, razvijate govor i kreativnost. A najbolje ćete im pažnju zaokupiti ako su baš oni glavni likovi u pričama, što je i cilj Snovotvoraca – tima koji stoji iza projekta Tvornice snova i kojem je želja ostvariti sve dječje snove. Oni kreiraju priče koje su personalizirane i namijenjene samo vašem djetetu i u kojem je ono glavni lik svake avanture.

tvornicasnova2

“Kako sam došao na svijet”

Tako stvaraju poseban osjećaj listanja stranica, približavaju knjigu malom čitatelju, a čitanje postaje najljepše iskustvo. Istraživanje provedeno na tu temu, pokazuje kako se djeca vežu uz stranice kojih su i sami dio, što potencijalno jača njihov interes i razvija ljubav prema knjizi i čitanju općenito.

tvornicasnova1

Knjige Tvornice snova, male izdavačke kuće iz Zagreba, nastaju tako da na web stranicama Tvornice snova odaberete naslov koji bi se najviše svidio vašem mališanu, a potom ispunjavate podatke potrebne za izradu knjige: ime i prezime mališana, roditelja, najboljeg prijatelja – tekstualni podaci variraju od naslova do naslova. Potrebno je i odabrati najdraže fotografije koje ćete moći umetnuti u pripremu knjige, a nakon toga i kreirati izgled ilustriranih likova u priči – odabirete frizuru, boju kose, boju očiju, dodajete ili oduzimate naočale – i kroz taj se zabavan proces nastojite približiti stvarnom izgledu svog mališana.

tvornicasnova4

“Grad snježnih jahača”

Na kraju možete i prelistati svoju kreiranu knjigu, a kako biste se uvjerili da sve izgleda baš onako kako želite! Cijene i točne upute kako knjigu naručiti nađite na stranici Tvornica-snova.hr, a Snovotvorce možete pratiti i na njihovom Facebook profilu.

"Tajna bakine škrinje"

“Tajna bakine škrinje”

 

Komentari