Sve serije za dugu zimu

Gilmore girls 1

Planirajte nadolazeće hladnije večeri pod dekicom, s toplim čajem, limunadom ili vrućom čokoladom u šalici, udobno smješteni na kauču i spremni na odlične dramske večeri ispunjene još boljim TV serijama.

gilmore-girls

Kao što smo već zaključili da je 2016. godina odličnih serija, tako će se i ove jeseni i zime nastaviti niz već zadan i utvrđen tijekom godine. Velika vijest bila je da se snima još jedna sezona legendarnih Gilmoreica koja donosi četiri epizode u ‘revival’ formi, u trajanju od 90 minuta i zvat će se ‘A Year in the Life’.

Na male ekrane službeno dolazi 25. studenog, a Netflix je tim povodom u javnost pustio prvi teaser video, koji nas vraća ravno u kuhinju obiteljske kuće Lorelai i Rory i podsjeća na dinamične rasprave kakve je ovaj duo mame i kćeri posljednji put vodio prije više od osam godina, kada je serija posljednji put prikazana.

Milo Ventimiglia već je zauzeo svoju poziciju na ekranima ove jeseni u seriji ‘This is us’. Kanal NBC počela je prikazivati prvu sezonu od 18 epizoda krajem rujna, a publika je nakon emitirane prve epizode reakcijama i ocjenom potvrdila da se radi o pametnoj i modernoj drami i komediji koja propitkuje pretpostavke o ljudima kojima smo svakodnevno okruženi. Pogledajte trailer, nećete moći odoljeti gledanju…

This Is Us - Season 1

U studenom također počinje najnovija sezona popularne serije ‘The Affair’, početak emitiranja najavljen je 20. studenog, trailer je već stigao, te ćemo jako skoro kroz svaku epizodu pratiti perspektivu nekog od glavnih likova, gledajući kako se priče razlikuju i gdje se preklapaju te kako se na kraju sve raspliće. Intrigantna, duhovita, napeta, ova serija opet će nas držati na rubu sjedala cijelih sat vremena koliko epizoda traje, a upravo joj je ta inovativna radnja donijela tri Zlatna globusa.

The Affair

Prva epizoda iščekivanje serije Westworld  oduševila je sve ljubitelje dobrog i napetog SF-a, a dobre kritike se nastavljaju. Radnja se odvija u futurističkom tematskom parku na Divljem zapadu naseljenom robotima, gdje posjetitelji mogu isprobati različite uloge u alternativnoj stvarnosti i ostvariti svoje fantazije. Režiseri Jonathan Nolan i Lisa Joy donose još jedan pogled u vječnu moralnu borbu između svijesti robota i ljudi, a uz specijalne efekte danas dostupne, ovakve se ideje ne čine nemogućima kao nekad.

James Marsden i Evan Eachel Wood

Tko voli intrige s kraljevskih dvora i uvid u funkcioniranje monarhija, a realizirano u do sada najskupljoj i najbogatijoj produkciji svakako će na svoj popis večernjih serija staviti i The Crown s kojom Netflix nastavlja svoj pobjednički niz fantastičnih serija, jednom epskom produkcijom. ‘The Crown’ prati kraljicu Elizabetu II. u njenim mladim danima i zavirit će ‘iza kulisa’ u borbu između privatne i javne persone najistaknutije ličnosti u Velikoj Britaniji. Ujedno je dosad najskuplja serija koju je Netflix snimio – na njen nastanak utrošeno je čak 156 milijuna dolara.

thecrown1

Iako je Netflix odjednom pustio za gledanje svih deset epizoda Narcosa i pogotovo ako seriju još niste pogledali, stavite ju na svoju ‘to do’ listu. U drugoj sezoni gledamo fantastičnog Wagnera Mouru kao Pabla Escobara, Boyda Holbrooka kao DEA agenta Stephea Murphyja i Pedra Pascala kao agenta Javiera Peñu, a ako još niste, obratite pozornost i na novu uvodnu pjesmu sezone, koja nagovješćuje još jedan odličan latino soundtrack.

narcos slider 3

Foto: Journal arhiva

Komentari