Serije koje ćemo tek gledati

‘Big Little Lies’ američka je komedija koja će tek doći na male ekrane. Radi se o miniseriji, autora David E. Kelleya, koji je adaptirao istoimeni roman Liane Moriarty. Serija će se prikazovati na HBO-u, a donosi sedam nastavaka koji nastaju pod režiserskom palicom Jean-Marc Valléea.

Serija prati priču i sudbine triju majki, Jane, Madeline i Celeste koje glume Nicole Kidman, Reese Witherspoon i Shailene Woodley, a uz njih glumi i Laura Dern. Vjerujemo da će ova crna komedija donijeti mnogo smijeha, posebno obzirom na impresivnu postavu ispred, no i iza kamere.

big-little-lies-cover

Big Little Lies

‘Room 104’ je antologijska humoristična serija braće Jaya i Marka Duplassa koja donosi radnju smještenu u jednoj hotelskoj sobi američkog hotela, a prati više likova koji zbog raznih situacija dolaze (a i odlaze) iz sobe. Jako nas zanima kako će izvesti ovu specifičnu radnju jedinstvenog koncepta. Braća potpisuju mnoge humoristične uspješne projekte te vjerujemo da će i ovaj nasmijati obožavatelje njihovog humora.

James Franco kisses himself

Jedna od dramskih serija kojoj se također veselimo jest i ‘The Deuce’ čija je radnja smještena oko Times Squarea u New Yorku. Prva sezona imat će osam epizoda i prati period kasnih sedamdesetih i ranih osamdesetih godina dvadesetog stoljeća u tada rastućoj pornografskoj industriji. Glavne uloge imate će James Franco i Maggie Gyllenhaal što je svakako razlog da barem počenete gledati seriju. Vjerujemo da ćemo se svi ‘zakačiti’ na nju.

Nova sezona popularne serije ‘The Affair’ počinje za manje od tjedan dana – 20. studenog! Krajem kolovoza, kreatori popularne serije ‘The Affair’ najavili su treću sezonu i to u nešto drugačijem izdanju – naime, sve priče glavnih likova prikazat će se kroz njihove perspektive tako da ćemo moći vidjeti što se dešava kroz pet paralelnih radnji – one Noaha (Dominic West), Alison (Ruth Wilson), Helen (Maura Tierney), Colea (Joshua Jackson) i petog novog lika koji scenaristi uvede u novoj sezoni, a koji će glumiti francuska glumica Irène Jacob.

The Affair

The Affair

Netflixova produkcija ‘Gilmore Girls: A Year in the Life’ imat će svoju premijeru 25. studenog, odmah nakon američkog Dana zahvalnosti što je savršen trenutak za maksimalnu gledanost. Budući da obožavatelji doslovno iskaču iz kože na svaku novu vijest vezanu uz seriju, povratak Lorelai i Rory vjerojatno će rušiti neke rekorde.

Gilmore Girls

Gilmore Girls

Druga sezona ‘Stranger Things’ stiže u 2017. godini, iako konkretan datum još nije poznat. Radnja će se odvijati u 1984., otprilike godinu dana nakon prvih nadnaravnih događaja, a mi jedva čekamo vidjeti kako će se dalje razvijati. Potvrđeno je da se glavna junakinja Eleven, koju glumi odlična Millie Bobby Brown, vraća u drugoj sezoni, što će svakako razveseliti sve obožavatelje, sada već, kultne serije.

Stranger Things

‘Stranger Things’

Foto: Journal arhiva, Screenshot

Komentari