Tunike su proljetna novost brenda Mustra

mustra3

Poznati hrvatski brend koji su pokrenule tri mlade kreativke, Romana Jelinčić, Marijana Prgomet i Ivana Pamuković, iz sezone u sezonu svojim vjernim obožavateljima priprema novosti. Bilo da su to novi modeli ili novi duhoviti natpisi, uvijek budu dočekani s oduševljenjem, a ni ovo proljeće nije iznimka. Naime cure su pripremile tunike-haljine, odnosno Mustra Tunic Dress u crnoj boji, s patentom na leđima za nošenje na više načina i s novim motivima.

mustra7

mustra6

Tunike-haljine tako ove sezone mogu trendi otkrivati gola ramena, a uvijek korisna stvar su džepovi, ušiveni i sakriveni. Široki render na dnu daje mogućnost nošenja na više načina – kao haljinu, kao tuniku ili kao majicu. Može se kombinirati na sto načina – od elegantne verzije s cipelama na petu do tenisica, traperica, tajica, nakita po inspiraciji – sve je dozvoljeno.

mustra8

Šest novih motiva posebno su dizajnirani na hrvatskom i engleskom jeziku, igre riječi i ilustracija krase svaku tuniku-haljinu na već prepoznatljiv Mustra način. “Puno vremena smo posvetili konstrukciji i kroju, a vizuali su posebna priča. Inspiracija su naši odnosi, naše ljubavi, naše poštapalice i šale. To je ljudima i blisko i lako se poistovjećuju s našim motivima.” govore cure. Tako su neki citati ove sezone: ‘Od svih mjesta na svijetu najdraže mi je tvoje rame’, ‘My Perfect Match’, ‘Nije tebi lako sa mnom (kako je tek meni)’ itd.

mustra1

Svaka tunika pakirana je u brendiranu jutenu vrećicu. U potpunosti proizvedene u Hrvatskoj, krojene su od prirodnog materijala, 95% pamuka i 5% elastana i dolaze u tri veličine, XS/S, M/L i XL, a sve o narudžbama i cijenama možete doznati na Mustra Facebook stranici.

mustra2

mustra9

mustra4

mustra10

Modeli Mirna, Matea & Josipa

Foto: Mustra

Modeli: Mirna Vučemilo, Matea Lendić, Josipa Radoš

Komentari