Trudnički stil: Rajna Raguž

Rajna Raguž

Zahvaljujući društvenim mrežama, ponajviše Instagramu, vrijeme trudnoće i majčinstvo postali su puno izloženiji javnosti. Neke su se mame kreativke kroz svoje profile istaknule i van zatvorenog kruga, s tisućama followera koji prate njihov stil, momente i crtice iz života.

Rajna Raguž

Često su te mame i fotografkinje te na poseban način znaju uloviti čaroliju novog života – kroz kadrove na profilu kreiraju zanimljive priče, svojstvene svom stilu.

Rajna Raguž

Iako joj se termin opasno približava, fotografkinju Rajnu Raguž uspjeli smo uloviti u posljednjim trenucima 9. mjeseca trudnoće. Naravno, radno, dok je snimala najnoviju kolumnu za Journal. I na njenom Instagram profilu mogli smo pratiti kako se razvijao trudnički stil, usporedno s kadrovima svih snimanja koje je radila.

Rajna Raguž

Rajna Raguž

Što je vrijeme više odmicalo, a trbuščić rastao, Rajna je odabirala ženstvene lepršave haljine ili suknje koje ocrtavaju siluetu. Oko tih ključnih komada, često s domaćim potpisom, nastavila je graditi ostatak stila koji opisuje kao boho-casual te ih kombinirati s parkama, traper ili kožnim jaknama uz razne modne dodatke.

Rajna Raguž

Rajna Raguž

Jednostavno, a udobno jer kako sama kaže u posljednjim se mjesecima trudnoće posvetila samo da najbolje moguće ugodi sebi i odmorna dočeka veliki dan. A sudeći po energiji kojom zrači, to joj je itekako uspjelo.

Rajna Raguž

Inspirirajte se za svoj trudnički stil u nastavku.

Rajna Raguž

Rajna Raguž

Rajna Raguž

Rajna Raguž

Rajna Raguž

Rajna Raguž

Rajna Raguž

Foto: Instagram (@rajna_photo), Maja Topčagić

Komentari