Tropski print zavladao novom kolekcijom Ipanema japanki

ipanema11

Obuća iz koje ne izlazimo čim stignu visoke temperature i uputimo se na more su, naravno, japanke. Ipanema japanke sa svojim su modelima prisutne već 15 godina – ove godine obilježavaju svoj okrugli broj i slave već prepoznatljive šarene boje, ljetne zabave i duh Brazila.

ipanema10

Kolekcije inspirirane egzotičnim Brazilom svake se godine nadograđuju novim modelima, kreiraju se novi printevi, nove boje, a pri tom je velika pozornost posvećena udobnosti i anatomskim linijama. Za ljeto 2016. pripremili su kolekcije Ipanema Paraiso, Anatomic s jednobojnim gazištem i diskretnim animal print šarama po rubovima, Ipanema Kids u znaku Barbie i autića Hot Wheels te Rider kolekciju za muškarce avanturiste. Razne novosti možete pratiti na Facebook stranici Ipanema Hrvatska.

ipanema9

Kolekcija Paraiso u našem je fokusu – tropski print apsolutni je ovogodišnji hit, pogotovo kad se radi o palminom lišću i egzotičnim pticama koje susrećemo na tri modela. Slijedi ga tropsko cvijeće, također u tri različite nijanse na tri modela te jedan crno-bijeli model s grafičkim printom. Idealne za šetnju uz plaže, more, bazene, privlačit će pažnju svojim veselim bojama – razgledajte ih sve u galeriji.

A jedan od modela iz kolekcije Paraiso može biti vaš! Sve što trebate učiniti je odabrati zanimljivu lokaciju u Hrvatskoj na kojima bi svoj par Ipanema japanki prošetali (plažu, beach bar, restoran, bazen…) i zajedno sa svojim podacima (ime, prezime, adresa) poslati na mail info@journal.hr, do nedjelje, 3. srpnja 2016. u ponoć. U ponedjeljak ćemo odabrati tri sretne čitateljice s najkreativnijim odgovorima.

Sretne dobitnice jednog od modela iz kolekcije Paraiso su Danijela Bruic, Petra Cukon i Josipa Beljo. Čestitamo!

Foto: @ipanemaoficial

Komentari