Tri nova zamamna Ben & Jerry’s okusa

benandjerrys2

Kad je Ben & Jerry’s po prvi puta predstavio inovaciju ‘core’ sladoleda, sladoledoljupci su ostali oduševljeni. Naime, radi se o njihovom klasičnom receptu koji spaja nekoliko okusa s komadićima keksa, bombona, kolača, no ovoga puta u centru cijelog deserta našao se dodatni okus drugačije strukture.

benandjerrys3

Otada svake sezone razvijaju nove, još luđe ‘core’ sladolede, a ovog su proljeća u fokusu tri zamamna okusa o kojima se već oduševljeno piše. Jedan je s okusom čokolade i vanilije s komadićima brownieja s karamelom i sredinom koja ima okus tekućeg brownieja, drugi pak spaja čokoladu i cheesecake s komadićima čokoladnih keksa i sredinom od cheesecakea, a treći donosi karamelu u kombinaciji s kokosom, komadićima karamele i sredinom od tekuće karamele. Jedan pogled na njih dovoljan je da krenu rasti zazubice, zar ne?

benandjerrys1

Hrvatska publika Ben & Jerry’s sladolede ima prilike isprobati u zagrebačkom Foodness shopu, no zalihe nestaju brzinom munje. Možda se možemo nadati da će se i ovi okusi naći u njihovom asortimanu.

Komentari