Ekskluzivna linija tenisica stiže u Hrvatsku

Kultne tenisice su se vratile u velikom stilu, redizajnirane i izgledaju bolje no ikad! U Hrvatskoj se po prvi put otvara dućan sportske opreme Diadora s ekskluzivnom linijom Heritage – linijom koju odlikuje moderan dizajn i vrhunska kvaliteta.

tenisice diadora

Legendarni sportski brend su tijekom posljednjih 40-tak godina proslavili brojni sportski prvaci, a upravo nas najpoznatija kolekcija Heritage vraća u vremena najvećih sportskih uspjeha i pobjeda 70-ih. Ekskluzivna Diadora linija predstavlja avangardni, nadmoćni i superiorni stil brenda. Ova kolekcija ručno je izrađena od luksuznih materijala, a dizajnirana je u suradnji s renomiranim svjetski poznatim dizajnerima.

Dugo očekivana prva hrvatska trgovina otvara se 20. ožujka u Zagrebu u Slavonskoj aveniji. Diadora Factory Store Outlet, jedinstvena trgovina modernog stila na 250 kvadrata, hrvatskim će obožavateljima ponuditi najnovije kolekcije jednog od vodećih svjetskih brendova. U trgovini će većina kolekcija biti na posebnim akcijama i popustima tijekom cijele sezone, a tijekom vikenda otvaranja, 20. i 21. ožujka, prvi će kupci moći uživati i u brojnim iznenađenjima

Pogledajte neke od modela iz linije Diadora Heritage u našoj galeriji – sigurno smo kako će ove tenisice postati omiljene među hrvatskim ljubiteljima upečatljivih tenisica!

Komentari