Tretman za pomlađivanje koji koristi Angelina Jolie

Ako ste se pitali u čemu je tajna ljepote po mnogima jedne od najljepših žena svijeta, Angeline Jolie, dr. Nikola Milojević otkriva da je tajna u tretmanu pomlađivanja krvnom plazmom. Dr. Nikola Milojević je među prvima uveo ovu tehnologiju, plazma tretmana za pomlađivanja kože, u Hrvatsku i širu regiju. Najmodernija istraživanja i tehnologija su napokon pronašle idealnu formulu za potpuno prirodno pomlađivanje i liječenje vaše kože. S ovim tretmanom, vi sami sebe pomlađujete te vraćate sami svojoj koži izgubljeni sjaj.

angie2

Ovo je tretman u kojem se od vaše krvi posebnom cenrtifugom radi ekstrakcija vaše plazme pune faktora rasta i matičnih stanica. Ta se plazma, već 10 minuta nakon vađenja krvi, injektira poput tretmana mezoterapije u cijelo lice, dekolte, vrat i ruke kroz tanke iglice. Potrebna su 3 tretmana u razmacima od mjesec dana. Tretman je potpuno prirodan, jer se injektira samo vaša, posebno pripremljena plazma i tako se doslovce vraćaju kazaljke na satu vaše kože.

Lijep primjer je koža oštećena sunčevim zrakama, jer znanstvena istraživanja pokazuju da plazma tretmani “popravljaju” sva oštećenja i vraćaju kožu u stanje kada je bila puno mlađa. PRGF (plasma rich in growth factor) je jedini tretman plazmom koji ima licencu u EU za pomlađivanje kože, i zbog toga jer jedini ne uključuje leukocite, rezultati pomlađivanja kože su bolji a nuspojave puno manje. Ovo nije vampirski facelift, te se zato i čekalo do dolaska PRGF tehnologije za injekcije plazme, jer s drugim tehnologijama, leukociti su uključeni, te su crvenilo i oteklina učestaliji i traju minimalno 3 dana.

tretman krvnom plazmom

 

Osim pomlađivanja, ovaj tretman se još koristi u sanaciji ozljeda koljena i ligamenata. Među najpoznatijima sportašima koji koriste ovaj tretman su i Rafael Nadal, Cristiano Ronaldo, te nogometaši Real Madrida i Chelsea.

Journal u suradnji s poznatom poliklinikom poklanja 1 tretman prvoj čitateljici koja se javi na mail info@journal.hr.

Tretman je osvojila Marija Antunović.

Komentari