Trenirke koje vole trendseterice

trenirke-olivia-8

Sweatshirt majice jedan su od glavnih trendova ove jeseni i zime. Udobne, mekane i pristaju na sve – sweatshirtice su osvojile žene. Omiljene su one u sivoj boji, ali i oversized modeli, ispod kojih se lako kombiniraju majice dugih rukava ili košulje.trenirke-olivia-7

Poznati britanski brend među čijim su fanovima Jessica Alba, Gigi Hadid i Joan Smalls, osobito kada se radi o njihovim luksuznim pidžamama, donosi kolekciju idealnih sweatshirtica, ustvari kompleta, koji dolaze u neupadljivim nijansama, a poznate ‘it’ djevojke već ih kombiniraju za dnevne stylinge.

Krase ih pruge na koje svemu daju jedan chic i retro dojam, a ove trenirke vidljivo se lako nose uz loaferice, čizmice do gležnja, maxi kapute, te sve ono u čemu volimo provoditi zimu. Olivia von Halle pokrenula je brend 2011. godine, a početna ideja bila je kreirati luksuzne svilene pidžame klasičnog kroja, po kojima je danas i najpoznatija.

trenirke-olivia-6

Tako je ovaj brend i postigao svoju slavu, a u ponudi ima i svoju ‘Tracksuit’ kolekciju čiji modeli su poželjni na prvi pogled. Ove trenirke najveći efekt ostavljaju u kompletu, ali i sweatshirt kao takav izgleda odlično. Pogledajte kako ga preferiraju nositi poznate dame Instagrama, a možda pronađete i pokoju ideju za zimski styling.

trenirke-olivia-5 trenirke-olivia-4 trenirke-olivia-2 trenirke-olivia-1 trenirke-olivia-3

Foto: Instagram

Komentari