Trendi lakovi za ljetnu pedikuru

lakovi

S dolaskom lijepih i sunčanih dana, sve više pažnje posvećujemo svom tijelu i svakom segmentu njegove njege. Prvo pojavljivanje na gradskim ulicama u najdražem paru sandala odlična je prilika i poticaj za pedikuru, koja će noge pripremiti za ljeto i dovesti ih u njihovo najbolje stanje.

Kada započne sezona pojačane njege stopala, koja uključuje piling, hidratantne maske i obavezne masaže stopala, kako bi lagani osjećaj na stopalima potrajao što dulje, u centar pozornosti dolaze i lakovi za nokte, koji su u slučaju pokazivanja nogu u otvorenim cipelama podjednako bitni kao i oni kojima ukrašavamo nokte na rukama. Ivana Kovačić, vlasnica salona za uređivanje noktiju Manos by Ivana, upravo nam je tim povodom otkrila koje su boje lakova za nokte ultimativni trend sezone.

lak2

“Trenutno vrlo popularne proljetne boje su crvene i koraljne, ali svakim sljedećim tretmanom pedikure, žene odlaze i korak dalje, birajući pastelne nijanse plave, narančaste, roze… Kako vrijeme između pedikura prolazi i živa na termometru raste, tako se biraju i jasnije, atraktivnije boje poput vrlo popularne kraljevsko plave, hot pink roze, ljubičaste, jasne crne pa čak i snježno bijele”, otkrila je Ivana.

Ljetna sezona stvorena je za eksperimentiranje bojama, a planirate li odlazak na godišnji odmor, birajte neku od ovih otkačenih ili elegantnih boja i nećete pogriješiti. “Sve ove boje daleko bolje izgledaju u odmaklim ljetnim danima na brončanu kožu i boju tena”, zaključuje Ivana Kovačić.

Foto: IMaxTree

Komentari