Trend report: Mediteranska rapsodija

Vječne prugice, bijela boja, čiste linije i boho romantika obilježili su ovosezonske kolekcije odjeće. Mediteranski stil odijevanja kombinira sve te elemente i zato nikad ne izlazi iz mode. Dizajneri svoju inspiracija crpe iz autohtone estetike Mediterana, njegove kulture, običaja, arhitekture i nepogrešive elegancije.

Paul-e-Joe

Paul&Joe

Minimalistički krojevi pojedinih komada tako su upotpunjeni prirodnim materijalima, dok oblik i tekstura svakog modela stvaraju čvrstu harmoniju, a jednostavne linije obavijaju siluetu te stvaraju opušten i elegantan dojam. U kolekcijama pronalazimo dugačke haljine, hlače širokog kroja, topove, i izrazito duge suknje. Kreativnost je naglašena i kroz različite dizajnerske senzibilitete, a rezultat je skladna, urbana i izrazito nosiva odjeća koja odiše snagom i stavom. Modeli su čistih linija i naglašenog volumena, a moderne tkanine prate svjetske trendove te savršeno ističu formu.

sonyarykel

Sonia Rykiel

Dodaci kao što su torbe s resama, remeni, šeširi, i trendi obuća i nakit daju jak urbani ton već poznatim komadima odjeće. Svoju garderobu svakako oplemenite nekim od komada koji će svako ljeto biti u trendu, a na vašem stilu će podariti eleganciju i romantičnost. Udobnost i naglašavanje odjeće detaljima su dvije glavne karakteristike ovakvog stila odijevanja, iako su popularne i poslovne kombinacije koje izgledaju jako chic i svježe. Jarke boje, masivni nakit i uzorci dominiraju komadima koji se mogu prilagoditi svakom stilu odijevanja. Osjetite sve čari ljeta i inspirirajte se ljepotama Mediterana.

Foto: Imaxtree

Komentari