Trend report: Boja vina

Malo tamnija od crvene, a opet jednako vatrena, posebna i mistična, boja vina može se vidjeti u jesenskim kolekcijama poznatih dizajnera diljem svijeta. Ove fine nijanse koje su odlično uklapaju u hladnije dane namijenjene su ženama koje su magične, tajnovite, senzualne i moćne, ali istovremeno znaju da i u ovim danima ne izgledaju monotono.

hermespost

Hermes

Mješavina stilova gotičkog glamura, rock and rolla i romantike ove komade čine neodoljivima, s naglaskom na bezvremensku eleganciju koju prožimaju zanimljivi detalji i materijali. Moderne tkanine prate svjetske trendove te savršeno ističu formu. Dinamičnost modela ovakve odjeće je postignuta kombinacijom raznih vrsta neoprena i kontrastom tekstura.

BCBGpost

BCBG

Izuzetno zahvalna za kombiniranje, boja vina čini podiže svaku kombinaciju, a kako žene u jesenskim danima najčešće nose zemljane tonove i neutralne nijanse poput sive, smeđe i crne, ova boja donosi svojevrstan kontrast, a jednako je primamljiva kao i spomenute. Od modnih dodataka do kaputa, za sebe izaberite neki od modela u ovoj boji, jesen će vam izgledati živo i upečatljivo.

Foto: Imaxtree

Komentari