Trend report: Bijela čipkasta haljina

Boho trend pokorio je modne piste kao i sve dizajnerske kolekcije te ponudu high street i online shopping brendova. Valentino, Givenchy, Altuzarra, Dolce&Gabanna, Chloé samo su neke od renomiranih dizajnerskih kuća koje su najavile veliki povratak čipke, ali na suptilan način. Moderna žena urbanog stila života inspiracija je za ovosezonske kreacije. Mješavina stilova gotičkog glamura, rock and rolla i romantike pružaju snažan dojam i naglasak na bezvremensku bijelu eleganciju.

Altuzarra-RF15-2800

Altuzarra

Zanimljiv stilski akcent inspiriran je ženstvenošću i odlučnošću što čipkastu bijelu haljinu čini poželjnim komadom za savršeni ‘look’ svake žene. Osjeća se lagani pomak od standarda u kreiranju ovakve haljine, no ključna ženstvenost i romantika nikada ne izlaze iz okvira, ali ni mode. Haljine su upotpunjene čipkom neobičnih krojeva, a varijacijom njihove dužine želi se istaknuti kako i kratke haljine mogu biti jednako elegantne kao i duge te da ih jednako tako možemo proglasiti večernjim haljinama.

Haljine su upečatljive, lepršave, s vezanjem oko vrata ili s prorezima koji lagano otkrivaju dekolte. Naglašeni, jaki prošivi te prozirni detalji nalaze se na neočekivanim mjestima te daju posebnu, modernu notu.

Pravu modnu etno bajku čine i modni dodaci koje možete kombinirati sa ovim ‘it’ komadom odjeće. Viktorijanski stil i glamur možete postići i uz nježni makeup ili pastelne i zemljane boje. S ovim modelom haljine manje je više! Dužinu prilagodite vlastitom modnom ukusu, a poželjne su i duge bijele haljine koje možete nositi i u svečanim prigodama. Pletene, prozirne, čipkaste haljine, ove sezone sve se vrti oko udobnosti i boho romantike. Ako još niste, uvrstite ovaj model u svoju garderobu i budite sigurni da nećete proći nezapaženo.

Foto: Imaxtree

Komentari