Cool način nošenja naušnica

Prvo se pojavio trend nošenja nekoliko tankih lančića, zatim smo na prste slagali minimalističko prstenje, a onda je, logično, uslijedilo i ukrašavanje ušiju s nekolicinom minijaturnih naušnica, ovisno o količini probušenih rupica.

Čak probušene uši na nekoliko mjesta nisu uvjet jer se mogu nabaviti i razne alkice koje ne zahtijevaju bušenje, samo se nataknu na uho. O njima smo pisali ovdje.

S obzirom na sve veću dostupnost raznih cool brendova čiji se nakit može naručivati putem interneta, postalo je moguće ukrasiti svoje uši naušnicama koje su izrađene od plemenitih metala, u skladu s minimalističkim trendovima, a bez da se moraju izdvajati prevelike količine novca. Naravno, ako to ne želite.

Svemu je pogodovao povratak boho trenda koji podrazumijeva nakit u slojevima, ali i grunge 90-ih kojima veća količina piercinga nije strana. Sve su zaokružile ‘it’ djevojke i modeli poput Emily Ratajkovski, Behati Prinsloo, Dree Hemingway, Rosie Huntington-Whiteley na kojima više minimalističkih naušnica izgleda neodoljivo chic.

Način je to da se naglasi uho bez posezanja za oversized visećim naušnicama ako to nije vaš stil. Trend je čak dobio ime – ‘ear party’ i podrazumijeva veći broj malih, uglavnom različitih naušnica, koje su same po sebi gotovo nevidljive, ali zajedno daju odlične kombinacije i ostaju suptilne za sve ljubiteljice minimalizma.

Ako pak ostajete vjerni svom eklektičnom stilu, veće će naušnice ostati dosljedne boho trendu.

Pogledajte razne kombinacije u nastavku i inspirirajte se za svoju kolekciju.

Foto: Instagram

Komentari