Traper komadi s vašim potpisom

Britanski brend Madewell svoju je popularnost izgradio na udobnim i trendi traper komadima koje obožavaju it djevojke poput Alexe Chung, Diane Kruger, Kiernan Shipke i Emme Roberts sadržaj čijih ormara bi svatko poželio. Poznat po kolekcijama u kojima su artistički i ponekad neočekivani detalji spojeni sa trendi i klasičnim modelima, Madewell je našao novi detalj za svoje traper komade kojim će se povezati sa svojim vjernim obožavateljima na osobnoj razini.

U vrijeme kad smo opčinjeni personaliziranjem svih predmeta koje posjedujemo bilo da se radi o koferima, ručnicima, mirisnim svijećama ili uredskom priborom, Madewell je besplatnim monogramiranjem traper komada za Madewell Insidere još jednom savršeno odgovorio vremenu i natjerao nas da u svom ormaru poželimo jaknu s vlastitim imenom ili inicijalima.

Madewell personalizirani monogrami

Nakon što ispunjavanjem jednostavnog formulara postanete Madewell Insider,  sve što trebate je slijediti tri jednostavna koraka: odabrati komad iz njihove raznolike ponude trapera što, obzirom na prekrasne modele, i neće biti toliko jednostavno, telefonski naručiti svoj personalizirani traper komad jer ideja iza monogramiranja je povezivanje kupca s brendom kroz proces stvaranja. Posljednji korak je strpljivo čekanje jer da traper komad s vašim osobnim potpisom stigne na vašu adresu trebat će oko dva tjedna.

Madewell personalizirani monogrami

Sve što poželite možete ispisati u posebnom nakošenom fontu koji je za vas odabrao Madewellov dizajnerski tim u jednoj od 18 boja, od klasične bijele, crvene i crne, različitih nijansa plave i zelene do jarko ružičaste, narančaste i žute.

 

Madewell personalizirani monogrami

Osim što ćete poželjeti personalizirati svaki novi komad trapera u svom ormaru, monogramirana Madewell traper jakna bit će savršeni poklon za fanove trapera i zaljubljenike u modu među vašim članovima obiteljima i prijateljima, a osim monogramiranje trapera Madewell nudi i monogramiranje kožnih modnih dodataka. Cijelu ponudu traper komada i kožnih modnih dodataka koje možete personalizirati istražite na službenim stranicama brenda.

 Tekst: Ela Jarni

Foto: Instagram, Madewell

Komentari