15 traper jakni za svaku kombinaciju

traper5

Ove sezone ne postoji trgovina s čijih vam se polica ne smiješi traper jakna. Napravljena od svijetlog trapera, tamnog, s aplikacijama, popraćena zakovicama, cvjetnim uzorcima ili čipkom – high street brandovi su bili itekako kreativni te pogurali komad koji i ove sezone na neko vrijeme stavlja blejzere u drugi plan. Kada je u pitanju nošenje ovog komada, fashionistice su nam potvrdile da pravila nema. Jeans jakna jedan je od komada koji se uistinu nečujno ušetao na listu trendova. Kada one za proljetne dane ove jakne dobiju dašak modne filozofije poznatih brendova, jasno je da su dizajneri pred nas postavili nove standarde.

traperjakna

Jeans jakna je uz bijelu košulju, i malu crnu haljinu zaslužila status klasik komada kojeg svaka žena treba imati u svom ormaru. Nju je jednostavno moguće kombinirati uz sve, a ove sezone joj posebno ide u prilog grunge stil kojemu su košulja i jeans jakna osnove na kojima počiva. Idealna je za casual stil i takve odjevne kombinacije, a najviše skeptika u odabiru jeans jakne imamo kada dođemo do poslovnih kombinacija. No ako za vodeći predmet kombinacije birate kožnu suknju – rezultat će biti odličan, jer svi znaju da se koža i jeans jako vole. Također pokušajte da ostatak outfita izgleda što profinjenije i chic.

Traper jaknu možete nositi i u večernjim kombinacijama i kreirati odličan party ‘look’. Ovaj model jakne uz bomber jaknu posebno je u fokusu ovog proljeća i komad je u koji se isplati investirati. Donosimo 15 trendi modela!

Foto: Imaxtree

Komentari