Najpopularnija traper jakna Instagrama

@fashionismyfortee

@fashionismyfortee

Poput svakog traper komada, traper jakna omiljeni je udobni i ležerni klasik unutar svakog ormara. U svom najsvestranijem i svevremenskom izdanju koje spaja plavu boju i jednostavne linije, traper jakna neizostavni je dio proljetnih casual kombinacija koji će se unutar naših ormara zadržati tijekom cijele tople sezone i, osim za proljetnih mjeseci, poslužiti kao savršeni odabir za prijelazno razdoblje u još toplije ljetne dane i svježe ljetne večeri.

Iako je nova sezona donijela nekoliko novih i zanimljvih modela u različitim bojama i krojevima, klasična traper jakna još uvijek je omiljeni odabir mnogih. Ipak, ako ove sezone svojoj kolekciji proljetnih jakna i trapera dodati jednostavnu i svestranu traper jaknu s trendi pomakom, model brenda Yeah Bunny nepogrešiv je odabir.

@yeah_bunny

@yeah_bunny

Unutar proljetne kolekcije luckastog brend Yeah Bunny istakla se cool traper jakna koja je instatno osvojila brojne trendseterice, Instagram i nas. Iako na prvi pogled samo jednostavna plava traper jakna, njezina leđa otkrivaju trendi detalje u obliku ove sezone popularnog izvezenog cvjetnog motiva i poruke u kojoj će se pronaći svaki milenijalac. Iako ju velika bijela slova i izvezena ruža pink boje iz ležernog pretvaraju u statement komad, ova jakna još uvijek zadržava svestranost i prilagodljivost klasičnog modela traper jakne, savršenog za svaku sljedeću toplu sezonu.

Yeah Bunny

Yeah Bunny

Uz proljetnu haljinu ili u kombinaciji s traperom različite teksture i boje, spojena s bijelom majicom ili omiljenim proljetnim uzorcima poput cvjetnog, prugastog i ginghama, ova jakna, koju možete pronaći i naručiti u online shopu brenda Yeah Bunny, lako će se uklopiti u svaki ormar i svaku casual kombinaciju.

Yeah Bunny

Yeah Bunny

Tekst: Ela Jarni

Foto: Instagram

Komentari