Poznati modeli torbi brenda Sever u novoj kampanji

Tradicionalno Robert Sever brend predstavlja kampanju za liniju torbi koje se mogu pronaći u lancu trgovina „Karla“ diljem Hrvatske. Radi se o već poznatim modelima torbi, „Marija“, „Karla” i „Gala“, koje u novom ruhu odaju refiniranost i bezvremensku sofisticiranost, a to je izuzetno bitna dizajnerska crta Robert Sever brenda.

sever45

Zaštitno lice kuće Robert Sever, Iva Marušić, ponovo je transformirana, ovoga puta u glamuroznu divu koja evocira zvijezde starog Hollywooda. Vizualna priča inspirirana je fimskim referencama, od film noira pa sve do estetike Davida Lyncha, u kombinaciji sa pin up fotografijama iz četrdesetih, ali napravljenih kroz suvremenu prizmu.

sever2

Limitirana edicija torbi od 50-tak artikala nastavlja suradnju s lancem trgovina „Karla”, koja već nekoliko sezona uspješno prodaje u svojim dućanima selekciju iz RS linija torbi. Torbe su napravljene od luksuznih koža s otiskom reptila, posebno su dizajnirane i impregnirane da bi nošenjem još više dobivale na patinastom izgledu.

sever

Boje su pomno birane u širokoj paleti od puder roskaste do bordo crvene. Kreativni tim iza ovog projekta su fotograf Marko Grubišić, make up artist Saša Joković, styling i kosu potpisuje Robert Sever, asistent je Slobodan Velički.

Komentari