Torbe Carpisa za proljeće 2015.

Carpisa kolekcija za proljeće i ljeto vjerno prati ženu tijekom svakodnevnih aktivnosti – ženu koja ne odustaje od trendi i suvremenih detalja, bilo da je moderna ili ekscentrična, otmjena ili jednostavna, okrenuta prema vedrim i žarkim bojama ili voli nježnu ženstvenost. Posebna pozornost pridana je oblicima i formama, s naglasom na materijale, ali i boje koje stvaraju pokret i donose neočekivane kontraste.

carpisa torbe

Kolekcija Daily cool su modni dodaci osmišljeni za suvremene žene koje jedan model torbe žele koristiti u više prilika. Stoga u ovoj liniji mogu pronaći modele koji će odgovarati svim dnevnim, casual prigodama, ali će se i savršeno uklopiti u styling za večernji izlazak. Klasični i funkcionalni, sačinjeni od materijala koji se najbolje uklapaju u svakodnevicu. Art appeal modeli su namijeni svima onima koji se žele oprostiti od zime i što prije prigrliti proljeće, ponosno noseći vedre i žive boje. Meki i tvrdi materijali u kombinaciji s kontrastnim bojama donose posebne oblike. Romantic queen je stvorena za emocionalne romantičarke.

Privjesci u obliku srca kombinirani s nježnim bojama i toplim materijalima idealna su kombinacija za svaku romantičnu kraljicu. Prirodne, meke, zemljane ili boje neba pronaći ćete u liniji Country glam za one koje žive slobodno i punim plućima. Rese, meko šivanje i strukture stvorene su za moderne pripadnice nježnog spola koje vode brigu o modnim detaljima.

Komentari