Kako izgleda ekskluzivna Topshop kolekcija?

topshop16

Za proljeće sa stilom ove se sezone pobrinuo i britanski Topshop. Uz svoju osnovnu high street kolekciju, ovaj britanski modni brend već neko vrijeme predstavlja i onu ‘premium’, višeg cijenovnog razreda, koja je modnoj publici dobro poznata pod imenom Topshop Unique. Iako u njoj dosad nismo mogli osobno uživati, budući da Topshop ne dostavlja u Hrvatsku, ovaj dizajn bliži nam je no ikad zahvaljujući novopečenoj suradnji Topshopa i Net-a-Portera, koja stiže na vrijeme za kreiranje stylish proljetnih kombinacija.

topshop15

Poznata online trgovina Net-a-Porter ponovno je otvorila svoja vrata jednom high street brendu (prvi je puta Topshop ondje prodavao svoju kolekciju s Kate Moss), pa se tako na njenim stranicama od sada može pronaći najnovija Topshop Unique kolekcija, i to u ljetnom ‘capsule’ izdanju. Topshop je ovu kolekciju predstavio prošle jeseni na Londonskom tjednu mode, a sada je ekskluzivno (i isključivo) prodaje u svojem webshopu i na Net-a-Porteru.

Kupci Net-a-Portera, pa tako i oni hrvatski, moći će birati chic komade iz kolekcije inspirirane britanskom tradicijom i ljetnim regatama, a tu se nalaze lepršave cvjetne i čipkaste haljine u pastelnim bojama, ‘it’ modeli traper suknji i hlača, kao i drugi klasični i ključni komadi svake garderobe, poput blejzera, košulja i bluza. Sve komade iz suradnje s Net-a-Porterom pogledajte u nastavku.

topshop2

topshop3

topshop4

topshop5

topshop7

topshop

topshop8

topshop6

topshop9

topshop10

topshop11

topshop14

topshop12

topshop13

topshop18

topshop17

Foto: Net-a-Porter

Komentari