Cool kozmetička linija koja sadrži – jaja

@lana.yang

@lana.yang

Koliko god neobično možda zazvučalo, korištenje jaja – bjelanjaka i žumanjaka u njezi kože i kose zapravo nije nimalo neuobičajeno. Upravo je bjelanjak poznat po tome da pomaže suziti pore i instantno učvršćuje kožu lica, a žumanjak navodno pomaže u njenoj hidrataciji. Ovi sastojci i inače su glavna komponenta mnogih beauty tretmana u kućnoj varijanti, a osim u maskama za lice, često se nađu i onima za kosu, gdje u kombinaciji s uljima daju fantastične rezultate.

@colorsofcrysta

@colorsofcrysta

Moć jaja u njezi kože najviše su prepoznali korejski kozmetički brendovi, a jedan od njih je i Too Cool For School, koji ima čitavu liniju na bazi jaja. Proizvodi iz ove linije izuzetno su popularni među beauty insajdericama i modnim urednicama, pa su dosad već skoro stekli kultni status. Općenito, Egg kolekcija najprodavanija je beauty kolekcija spomenutog brenda, koja donosi proizvode tekstura laganih poput moussea i formule s bjelanjcima i žumanjcima koje čiste i njeguju kožu.

Egg Mousse Soap, Egg Mousse Pack, Egg Mousse Body Oil, Egg Mellow Body Butter i Egg Cream Mask, neki su od bestsellera s lice Too Cool For School proizvoda, a više o njima doznajte na stranici brenda.

@thebeyoutybureau

@thebeyoutybureau

@style.and.swoon

@style.and.swoon

@sephora

@sephora

@sephorafrance

@sephorafrance

Komentari