Tommy Hilfiger kolekcija za jesen/zimu 2015.

Tommy Hilfiger kolekcija za jesen/zimu 2015. urbani je homage dizajnerovim najvećim strastima – rock and roll glazbi, modernoj umjetnosti, industriji zabave sklonoj pretjerivanjima i modi. Hilfiger je uspješno spojio već klasične i svima poznate „all American“ elemente s otkačenim simbolima pop kulture u suvremenu, urbanu i cool kolekciju. Vedre boje, inovativni materijali, bogata tekstura, elementi od kože i sofisticirani detalji u potpunosti slave kreativnost i umjetnost svakog oblika kreativnog izražavanja.

tommyhilfigerjesen2015 (2)

U prvoj temi nove kolekcije odjevni komadi inspirirani su suvremenom reinterpretacijom preppy komada iz kasnih 60-ih i ranih 70-ih godina. U ženskoj kolekciji snažni androgeni look vidljiv je u čistim linijama hlača, jakni i pletiva dodatno naglašenih prugama i grafikama. Haljine i suknje su ženstvene, ali na svjež način. U muškom dijelu kolekcije prevladavaju klasične Oxford košulje, sportski kardigani i dandy prsluci. Boje ženske i muške teme karakteristične su za Tommy Hilfiger – plava, crvena i bijela s elementima kaki i svijetloplavih nijansi.

tommyhilfigerjesen2015 (3)

Istaknuta tekstura, naglašene grafike i detalji od umjetnog krzna redefiniraju pomalo military odjevne predmete poput strogih kaputa, „biker“ jakni te traperica koji prevladavaju u ženskom dijelu teme. Casual komadi muške kolekcije uključuju prošivene kožnate jakne i genijalna pletiva s mikro printevima. Prevladavaju neutralne boje poput smeđe i zelene u kontrastu s jakim nijansama plave, žute i ljubičaste.

tommyhilfigerjesen2015 (4)

tommyhilfigerjesen2015 (5)

tommyhilfigerjesen2015 (6)

tommyhilfigerjesen2015 (7)

Komentari