Još jedna jakna koja je hit proljetne sezone

Veronika Heilbrunner, Justin O'Shea

Justin O’Shea i Veronika Heilbrunner

Ovog proljeća gotovo je nemoguće pronaći trend report koji kao vodeći trend za toplije dane ne sugerira sveprisutnu bomber jaknu. Ovaj model možda je osvojio ulice gradova, no ravnopravnu konkurenciju istovremeno mu predstavlja još jedna hit jakna ove sezone, i to ona u baseball stilu.

Za povratak baseball jakne u punom sjaju zaslužan je američki dizajner Tommy Hilfiger, na čijoj je reviji za proljeće 2016. takozvana ‘varsity’ jakna s njegovim potpisom bila ultimativni komad u odjevnim kombinacijama slavnih trendseterica. Riječ je svakako o statement primjerku svake garderobe, izrađenom od satena, koji svojim materijalom, bojama i detaljima okupira najviše pažnje, stoga ga poznate modne djevojke uglavnom primiruju, kombinirajući uz njega jednostavni i ležerni jeans.

TOMMY HILFIGER : SPRING 2016 WOMEN'S RUNWAY

Još jedna posebnost Tommyjevih baseball jakni su natpisi na leđima, koji odaju kojem ‘klubu’ fashionistice pripadaju. Dio njih na poleđini jakne nosi ‘Tommy’, a drugi dio dobio je priliku nošenja personaliziranih modela. U ovu grupu svrstavaju se ‘it’ djevojke Veronika Heilbrunner i Olivia Palermo, koje se ove sezone ne odvajaju od Hilfiger jakni s istaknutim vlastitim imenima.

Celine Aagaard

Celine Aagaard

Veronika Heilbrunner i Justin O'Shea

Veronika Heilbrunner i Justin O’Shea

Foto: Tommy Hilfiger Newsroom, Instagram

Komentari