Tjedan u znaku Blake Lively

Glumica koja je ovog tjedna bila u centru pažnje je mlada mama Blake Lively. Zvijezda filma Bezvremenska Adaline ovih dana promovira romantičnu priču o mladoj djevojci koja doživi neobičnu nesreću nakon koje prestane stariti. Svoju tajnu čuva sve dok se u njezinom životu ne pojavi Ellis Jones kojeg glumi karizmatični Michiel Huisman.

blake12

Film je stigao i u naša kina pa simpatičnu Blake možete gledati u vintage izdanju i na velikim ekranima. Kameleonka Blake promijenila je nekoliko outfita u jednom danu, a neki od dizajnera koji ju je osvojili su Zuhair Muradi te Antonio Berardi. Glumica je ljubiteljica ženstvenog stila koji uparuje s finim kaputima i svjetlucavim modnim dodatcima.

blake16

Osim što blista na crvenom tepihu u očaravajućim odjevnim kombinacijama, Blake je našla vremena da gostuje kod komičara Jimmyja Fallona u “The Tonight Showu”. Jimmy i Blake su zaigrali igru u kojoj svaki sudionik mora nizati riječi slučajnim odabirom, a onaj tko se ne uspije sjetiti dobije ljepljivu vrpcu preko usta. U igri se Blake se dobro zabavila i pobijedila. Uživajte u zabavnom videu!

blake4

Foto: Splash

Komentari