Na koktel u hotel za vrijeme Tjedna restorana

nakokteluhotel1

Hotel Esplanade

Gastro manifestacija Tjedan restorana održat će se u periodu od 03. do 13. ožujka 2016. godine, a sudjelovat će restorani s područja cijele Hrvatske. 77 restorana provjerene kvalitete potrudit će se da punih 10 dana uživate, slavite, veselite se i birate. A izabrati neće biti tako lako jer na izbor imate 720 predjela, glavnih jela i deserta, uz uključenu čašu vina ili aperitiv.

nakokteluhotel

Esplanade 1925 Lounge & Cocktail Bar

Hoteli visoke kategorije uključuju se u akciju sa svojim hotelskim barovima i ove godine kako bi se trend ispijanja koktela prije večere zadržao i među hrvatskom publikom koja u strahu od astronomskih cijena zazire od njihove posjete. Pod sloganom ‘Na Koktel u Hotel’, za vrijeme trajanja Tjedna restorana Hrvatska, hotelski će barovi svakog dana 100 minuta, od 18:00 do 19:40 sati, nuditi koktele po promotivnim cijenama od 20 – 25 kn. Ovog puta u akciji sudjeluju: Esplanade Zagreb (Esplanade 1925 Lounge & Cocktail Bar), Arcotel Allegra Zagreb (Joe’s Bar), Sheraton Zagreb (Cafe Imperial i Piano bar), Westin Zagreb (Diana Bar), Hotel Osijek iz Osijeka (Lobby bar hotela Osijek).

nakokteluhotel2

Arcotel Allegra Zagreb Joe’s Bar

Nakon koktela uputite se u neki od restorana u kojem ste rezervirali svoje mjesto. Jelovnici svih restorana sudionika manifestacije objavljeni su na web stranici Tjedna restorana. rezervacije počinju sutra, 26. veljače, točno u podne!

Komentari