Tjedan prirodne prehrane na otoku Ižu

S dolaskom toplijih dana svi posežemo za laganijim namirnicama i zdravijom prehranom. Ljeto je idealno vrijeme da naučite neku novu vještinu, pa zašto ovo ljeto ne biste naučili kuhati. Ako želite naučiti zdravo i fino kuhati, a pri tom se zabaviti, kupati i odmoriti, rezervirajte si godišnji odmor od 20. do 27. lipnja. Naime, tada se održava Tjedan prirodne prehane na Ižu.

zdravahrana

Voditeljica i učiteljica Maja Kefeček u sklopu seminara obrađuje različite teme vezane uz kulinarstvo kao što su: ljekovite juhe, sushi, zdravi deserti, domaća pizza, namazi i razni umaci. Osim što ćete moći prisustovati u pripremi različitih jela, moći ćete gledati kako se nešto ukusno priprema i usput nagraditi vlastito nepce ukusnom i prirodnom hranom. Možete sudjelovati i u različitim radionicama na kojima ćete dobiti korisne savjete o detoksikaciji, balansiranju organizma, poboljašnju životnih navika, smanjenju stresa i jačanju imuniteta.

riba

Voditeljica ovog seminara prirodne prehrane Maja Kefeček već niz godina se bavi proučavanjem i promicanjem zdrave i prirodne prehrane. Završila je Školu prirodne kuhinje, tečaj ayurvede, te brojne seminare i radionice o zdravoj prehrani i zdravom življenju, a autorica je i nekoliko knjiga. Ovo ljeto posjetite čaroban otok Iž, a više informacija o Tjednu prirodne prehrane potražite na lightofayurveda.com.

Foto: Shutterstock

Komentari