Počinje Tjedan mode u Ljubljani

Na Kongresnom trgu u Ljubljani od 12. do 15. travnja održati će se Ljubljana Fashion Week gdje će svoje nove kolekcije za jesen/zimu 2015./2016. predstaviti čak 20 dizajnerskih imena. Tako će slovenski ljubitelji mode moći uživati u revijama u samom centru grada zahvaljujući čemu Ljubljana postaje još jedna prijestolnica mode u regiji.

LJFW

”Želimo da Ljubljana potvrdi svoju ulogu kao glavnog komunikacijskog kanala koji će modnim dizajnerima i brendovima omogućiti predstavljanje novih kolekcija buyerima, potencijalnim ulagačima, novinarima i stručnjacima iz kreativne industrije.” komentirao je Den Baruca, član produkcijske ekipe Ljubljana Fashion Weeka.

ljubljana fashion week

Svoje najnovije kolekcije na Kongresnom trgu predstaviti će Akultura, Almirasadar, Ana Jelinič, Draž, EBER krznarstvo, JSP, MAJA FERME FASHION, maja štamol, MÊHLÊ, Miro Misljen, PRINCIP, Tanja Zorn, SENS, Sofia Nogard, Squat (Dajana Ljubičić, Ivan Rocco, Natasa Persuh, Petja Zorec) i Young@Squat kojima će se pridružiti i gosti dizajneri iz regije. Također svoje nove radove prikazati će studenti s Tekstilno tehnološkog fakulteta u Ljubljani pod pokroviteljstvom Gradske općine Ljubljana.

ljubljana fashion week

Komentari