Evo zašto su Australke najbolje odjevene žene

australian fashion week (15)

Lišenost detalja, slojevito odijevanje, osmišljavanje odjevne kombinacije oko jednog moćnog modela, elegantna opuštenost – to su samo neke od niti vodilja kada se radi o stilu Australki. Krajem prošlog mjeseca u Sydneyu je održan Tjedan mode zbog čega su ulicama zavladali besprijekorni street style lookovi tamošnjih modnih insajderica, urednica i modela.

No nije samo minimalizam u prvom planu kada se radi o Australkama. Iako prvenstveno preferiraju jednobojne komade te nošenje jedne boje od glave do pete, vole napraviti odmak od očekivanog odabirom modela u boho stilu ili onih koji su aktualni kada se radi o trendovima.

australian fashion week (16)

Tako će zablistati u cvjetnoj haljini, izabrati metalik natikače ili bomber jaknu, no street style u Australiji posebice se izdvaja zbog doziranja popularne odjeće koja se nalazi na listi želja mnogih žena. Ako će ih i odjenuti, Australke će se potruditi da ostvare dojam u kojem ‘must have’ neće biti u prvom planu. Ovaj put street styleom su vladali i monokromatski izbori, a kojih smo 15 kombinacija izdvojili kao inspiraciju, provjerite u nastavku.

australian fashion week (14)

australian fashion week (12)

australian fashion week (11)

australian fashion week (10)

australian fashion week (13)

australian fashion week (8)

australian fashion week (7)

australian fashion week (6)

australian fashion week (5)

australian fashion week (3)

australian fashion week (2)

australian fashion week (1)

australian fashion week (4)

T.B.
Foto: Getty Images

Komentari