Kaputi na ulicama Pariza

Kaputi u street stye kombinacijama Tjedna mode u Parizu 3

U devet dana održavanja Tjedna mode u Parizu vidjeli smo mnogo modnih revija i još više odjevnih kombinacija u kojima su uzvanice dolazile na revije svojih omiljenih dizajnera. Street style scena i dalje je vrlo zanimljiva, jer nam pruža uvid u to kakvi trendovi vladaju na ulicama gradova i na svakojake načine inspirira i naše vlastite garderobe.

Kaputi u street stye kombinacijama Tjedna mode u Parizu

Inspirativne kombinacije za listopad već smo vam pokazali, otkrili smo i što su Parižanke nosile na Tjednu mode, a zanimalo nas je i kako trendseterice nose komad koji će nam svima biti u fokusu ove zime – kaput. Više no ikad u modi je, čini se, klasika pa su upravo takve kapute, jednostavnih i čistih linija, poznate djevojke i žene preferirale posljednjih dana.

Kaputi u street stye kombinacijama Tjedna mode u Parizu 4

Svakako je primjetan trend military kaputa, vrlo poželjno izgledaju modeli od baršuna i tvida, a skroz klasičnim siluetama dozu šarma daju boje koje ove kapute ističu iz mase; senf žuta, boja kestena, pastelno plava i ljubičasta ili pak jarka crvena. Sudeći po njihovim kombinacijama, jasno je kako kaput mora biti zvijezda jesenskih i zimskih stylinga, stoga ako još niste nabavili svoj savršeni primjerak, možda vam ovi lookovi daju ideju.

Kaputi u street stye kombinacijama Tjedna mode u Parizu 6

Kaputi u street stye kombinacijama Tjedna mode u Parizu 9

Kaputi u street stye kombinacijama Tjedna mode u Parizu 5

Kaputi u street stye kombinacijama Tjedna mode u Parizu 7

Kaputi u street stye kombinacijama Tjedna mode u Parizu 2

Kaputi u street stye kombinacijama Tjedna mode u Parizu 8

Foto: IMaxTree

Komentari