“Road trip” u Timberland stilu

Poznati brend Timberland u svojim kampanjama uvijek ima cilj boravka izvan vlastitog doma, aktivni bijeg u prirodu, punjenje baterija i druženje s prijateljima. Ponekad je to u gradu, ponekad izvan njega, a ponekad je to samo prilika za isključiti i izgubiti se – makar na nekoliko minuta – bez obzira gdje se nalazili.

timberland

Za ovogodišnju proljetnu sezonu inspirirali su se bojama Nove Engleske. Krenuli su od vizura grada do prirodnih krajolika obale. Svoje kupce vode na putovanje u odvažnijoj, svjetlijoj Timberland obući, kakvu još do sad nisu imali prilike vidjeti – upotpunjene stilom, performansama i eko-prihvatljivim elementima koje će ih iznenaditi.

timberland

Hookset Handcraft model očiti je izbor za nenametljiv stil koji će izdržati test vremena. Osim posebno udobnog organskog pamuka, izrađen je u kožnim, traper te platnenim varijantama. Moderna silueta izdržljiva je i bez robusnog izgleda. Model je ove sezone osvježen novim uzorcima što mu je donijelo svjež i raznobojan izgled.

timberland

Earthkeepers Sheafe Fisherman kolekcija sadrži ultimativne modele sandala za toplije vrijeme koje možete nositi od plaže do grada. Upravo zato što postoji više načina za nošenje ove sandale, kreirali smo 3 predivna modela u jednobojnim i dvobojnim kožnim varijantama. Živahno obojana koža daje dašak svježine svakom outfitu, a remenčići dodatan stav.

Komentari