Pogledajte prvi trailer za fantastični film Tima Burtona

peregrine2

Razveselimo se svaki put kad čujemo da Tim Burton stiže s novim filmom. Uvijek začudni, neobični, fantastični, njegovi filmovi godinama zaokupljaju maštu djece i odraslih. Ni ovog puta nije odstupao od provjerenog recepta kakvog nam je prezentirao u filmovima kao što su Edward Škororuki, Charlie i tvornica čokolade i Alisa u zemlji čudesa te ćemo s novim uratkom ‘Dom gospođice Peregrine za čudnovatu djecu’ ući u još jedan maštoviti svijet.

peregrine4

Priča prati život šesnaestogodišnjeg Jacoba čiji život teče posve mirno sve dok ga ne zadesi strašna i iznenadna djedova smrt. Pokušavajući odgonetnuti prilično sumnjive okolnosti pod kojima se ona zbila, u ruke mu dospije tajnovito pismo koje ga odvodi na daleki velški otok, gdje otkriva ruševine doma gospođice Peregrine za čudnovatu djecu. Dok Jacob istražuje napuštene sobe i hodnike u razrušenoj kući, sretnim slučajem upoznat će i sve likove koji tamo potajno žive. Ali da ne otkrivamo previše – pogledajte prvi trailer!

Ulogu gospođice Peregrine dobila je Eva Green, a u ostalim ulogama ćemo gledati Samuela L. Jacksona, Assa Buterielda, Judi Dench te mnoge druge. Film je temeljen na fiktivnom romanu Ransoma Riggsa, a u domaća kina stiže u rujnu 2016. godine.

peregrine1

Komentari