Plakati koje sve skandi blogerice imaju u svojim domovima

@__marissam__

@__marissam__

Instagram profili skandinavskih blogerica nepresušan su izvor inspiracije. Osim istovremeno jednostavnih i trendi, ležernih i sređenih kombinacija stvorenih unutar prepoznatljive minimalističke, ali tople skandinavske estetike, njihovi profili ispunjeni su fotografijama jednako besprijekorno stiliziranim i uređenim stanovima. Baš poput modnog stila Skandinavaca, njihov osjećaj za uređenje interijera s razlogom je jedan od omiljenih u svijetu interijera. Spoj jednostavnih linija, prirodnih materijala i neutralne palete boje stvara savršenu ravnotežu unutar njihovih domova. Ipak, čarolija estetike iza vrata njihovih domova, kao i u svakom drugom domu, krije se u pomno odabranim dekorativnim detaljima. Jedna od omiljenih dekoracija u svakom skandinavskom stanu predivni su plakati, ilustracije i fotografije.

@theposterclub

@theposterclub

Bilo da stvaraju zanimljivu galeriju na zidovima ili krase njihove police, u odabiru plakata Skandinavci ostaju vjerni svojoj prepoznatljivoj estetici. Fotografije arhitekture, apstraktni printovi i šarmantne ilustracije u neutralnoj paleti sa snažnim akcentima u jarkim ili pastelnim bojama njihov su najčešći odabir koji se lako prilagođava svakom prostoru. U lutanjima omiljenim Instagramom otkrili smo zanimljivi online shop u kojem možete pronaći veliku većinu predivnih plakata viđenih na zidovima skandi blogerica. Ako ste u potrazi za jednostavnim, ali upečatljivim dekorativnim detaljom za vaš dom, The Poster Club je online dućan ispunjen raznolikim plakatima koji će vas oduševiti na prvi pogled.

@thedesignchaser

@thedesignchaser

Sa sjedištem u Kopenhagenu, The Poster Club donosi pomnu odabranu selekciju plakata i printova novih i već poznatih umjetnika iz cijelog svijeta, inspiriranu skandinavskim trendovima u uređenju interijera te njihovim životnim i modnim stilom. Od prepoznatljivih umjetnika poput Paper Collectivea i Coco Lapine do nekih novih imena, od crno-bijelih minimalističkih plakata do nježnih printova s efektom vodenih boja i zanimljivih fotografija, unutar njihove selektirane kolekcija lako ćete pronaći plakat stvoren za vaš dom. Izbor naših omiljenih plakata donosimo vam u nastavku, a na njihovoj službenoj stranici možete pronaći cijelu kolekciju. Najbolji dio- The Poster Club dostavlja u Hrvatsku.

Los Angeles (Paper Collective)

Los Angeles (Paper Collective)

Lopez #10 (Berit Mogensen)

Lopez #10 (Berit Mogensen)

Agaphantus (Nygårds Maria Bengtsson)

Agaphantus (Nygårds Maria Bengtsson)

All The Way To Paris Moon Phases (Paper Collective)

All The Way To Paris Moon Phases (Paper Collective)

 

Art #48 Liquorice (Nynne Rosenvinge)

Art #48 Liquorice (Nynne Rosenvinge)

mini-and-maximus-grow-up

Caedere (Coco Lapine)

Caedere (Coco Lapine)

Landscape (Gurilla)

Landscape (Gurilla)

C'est La Vie (Olive Et Oriel)

C’est La Vie (Olive Et Oriel)

 

Kate Moss Life is a Joke (Lijst)

Kate Moss Life is a Joke (Lijst)

Tekst: Ela Jarni

Foto: Instagram, The Poster Club

Komentari